Bestel-info

Indien u kiest voor verzenden.

Indien u uw order geplaatst hebt via onze webshop en gekozen hebt voor verzenden en uw betaling bij ons binnen is voor 16:30 uur (zie opmerking qua betalingen hieronder) van maandag tot en met donderdag dan wordt uw bestelling de volgende werkdag naar u verzonden per TNT post, onze ervaring is dat 95% van de zendingen de volgende werkdag afgeleverd worden door TNT post ook op zaterdag. Alle bestellingen worden door TNT Post Pakketservice afgeleverd op het door u ingevulde afleveradres. De bestellingen worden bij u overdag aangeboden, is er niemand aanwezig die de bestelling in ontvangst kan nemen, dan kunt u de volgende werkdag (ook op zaterdag) alsnog de bestelling afhalen op het postkantoor wat aangegeven staat op het kaartje dat u in uw brievenbus ontvangen hebt van de postbode. BETALINGEN : De snelste wijze van betalen is Internetbankieren van de ABN/AMRO bank of ING bank, een overboeking bijvoorbeeld van ABN/AMRO naar ABN/AMRO gaat vrijwel direct, dit geldt ook voor ING bank, maar boekt u over van bijvoorbeeld ABN/AMRO naar de ING bank dan kan dat wel een werkdag kosten, dus van bank naar dezelfde bank gaat veel sneller.

Zijn de goederen verzekerd tijdens het transport ?

Alle zendingen naar u als klant zijn tijdens het vervoer van ons naar uw adres volledig verzekerd tegen diefstal en schade !!

Versturen wij ook naar andere landen ?

Wij verzenden ook naar onder andere België, Frankrijk, Duitsland. Daar zullen op termijn nog diverse andere Europese landen bijkomen. De verzendkosten bedragen inclusief transportverzekering voor België en  Duitsland € 12,50

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd ?

Indien uw order en betaling bij ons binnen is voor 16:30 van Maandag tot Donderdag dan wordt uw bestelling de eerst volgende werkdag naar u verstuurd, PostNL levert in 95% van de gevallen de volgende werkdag, ook op zaterdag

Hoeveel bedragen de verzendkosten ?

Indien u kiest voor betaling d.m.v. internetbankieren van ABN/AMRO of ING bank betaalt u € 9,95 verzendkosten. Voor zendingen naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten € 12,50

Alle zendingen naar u als klant zijn tijdens het vervoer van ons naar uw adres volledig verzekerd tegen diefstal en schade !!

Kunt u een geplaatste bestelling ook afhalen ?

Het is ook mogelijk om bij ons af te halen. Hoe werkt het ? U plaatst uw order via onze webshop en kiest in het winkelwagentje voor afhalen, indien uw order en (aan)betaling bij ons binnen is voor 14:30 uur van maandag tot en met donderdag dan kunt u de volgende werkdag afhalen, wij bellen u de volgende werkdag (de dag na uw bestelling) op om een afspraak te maken voor het afhalen, het is tevens mogelijk om dit in de avonduren te doen tussen 18:30 en 20:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 14:00 uur, op dit moment hebben wij ook een aantal produkten die dagelijks verkocht worden en die wij buiten ons normale magazijn apart houden. Indien u voor 15:00 besteld hebt dan kunt u uw bestelling dezelfde dag nog afhalen (belt u even met ons om een afspraak te maken zodat wij de tijd voor u hebben om het produkt aan u te laten zien) opsturen dezelfde dag is ook mogelijk indien uw betaling en order bij ons binnen is voor 16:00, PostNL levert uw bestelling in 95% van de gevallen de volgende werkdag (ook op zaterdag).

Hoe kunt u uw bestelling (aan)betalen?

iDeal is de meeste makkelijke en snelle manier om te betalen, indien u niet voor iDeal kiest is onderstaande van toepassing.

Zodra u de orderbevestiging per e-mail hebt ontvangen (direct naar plaatsing van uw order) waar alle gegevens opstaan die u nodig hebt om te kunnen betalen, voor bedrijven is het mogelijk indien nodig om alvast een Proforma faktuur te ontvangen, u kunt uw betaling uitvoeren per internetbankieren naar onze  ING rekening (snelste wijze), het is wel zo dat van bank naar bank veel sneller uitgevoerd wordt bijv. van ING naar ING etc.. u kunt natuurlijk ook met een andere bank betalen en niet alleen via internetbankieren maar dit duurt iets langer qua verwerking, indien u voor afhalen gekozen hebt en uw (aan)betaling is bij ons binnen dan kunt u het resterende bedrag betalen per PIN (geen extra kosten), contant of per VISA creditcard (2% provisie).

Kunt u een geplaatste bestelling annuleren ?

Zodra u de bestelling definitief bevestigd hebt, en van ons de orderbevestiging per E-mail hebt ontvangen, dient u z.s.m. contact met ons op te nemen via telelefoon danwel per e-mail. Op maat gemaakte en speciaal bestelde produkten kunnen helaas niet geannuleerd worden. Reeds betaalde bestellingen die geannuleerd zijn zullen wij binnen 30 dagen terugstorten.

Zijn er bij grotere afnames, PC-Prive projecten danwel regelmatige afnames extra kortingen mogelijk ?

U kunt in bovenstaande gevallen telefonisch contact met ons opnemen via : 073-6312012, wij zullen dan ondanks onze lage prijzen en de lage winstmarges eventuele mogelijkheden met u bespreken